Artstudio23

De Magie van Analoge Fotografie

Het opwindende moment dat je de foto's terugkrijgt en eindelijk het resultaat van je fotorolletje kunt zien, dat is de magie van analoge fotografie. De oude camera van je tante weer aan de praat krijgen met mooie fotoresultaten, hoe gaaf is dat!

Artstudio23

‘Lol met de fotorol’ kopt EditieNL. Uit het bijbehorende filmpje bleek dat analoge fotografie nog helemaal niet zo gemakkelijk is. Vooral het gebrek aan kennis van de camera instellingen zoals handmatig scherpstellen en belichten is moeilijker dan gedacht.

Artstudio23 bestaat uit twee fotografen die analoog zijn opgeleid in de jaren '90. Melanie maakte als analoog fotograaf, de eerste 10 jaar als MeRy Fotografie, prijswinnende foto's van huwelijken, zwangerschappen en andere portret en foto reportage momenten.

Artstudio23

De foto ‘Mirror’ genomen in Barcelona, won zelfs meerdere prijzen.

Les in analoge fotografie

Wil jij ook een goede analoge foto leren maken? Boek dan een masterclass analoge fotografie of een 1-op-1 lesreeks. Als je nog geen camera hebt kun je er een van ons gebruiken tijdens de les. Bijkomende kosten: materialen/film, ontwikkel- en afdrukkosten van de foto's.

Tip: Als je je negatieven goed wilt laten inscannen kan dat bij De Afdruk in Breda.

Artstudio23

Analoge trouwreportage

Op zoek naar een analoge trouwreportage? Wij kunnen op elke locatie analoog fotograferen. We brengen zo mogelijk twee camera's mee om ‘Het Verhaal van de Dag’ in kleur én zwart/wit vast te leggen. Second (digital) shooter mogelijk tegen meerprijs.

Het Verhaal van De Dag bestaat uit 80-100 afdrukken van 13x18 tot 20x30 cm en 3 tot 5 uur fotografie. Deze trouwreportage kost €1499,- Meerprijs foto's ingeplakt in album: €999,- De negatieven zijn inbegrepen.

Pre of After Wedding Shoot

Wil je een pre of after wedding portret sessie analoog laten maken dan betaal je €499,- incl. 5 afdrukken 20x30 cm. Ook hier zijn verschillende fotopresentaties mogelijk, zoals portfolio album of wissellijst. Negatieven inbegrepen.

Cross Process

Op = op: nog een beperkt aantal Kodak films heeft Artstudio23 liggen om ‘verkeerd ontwikkelde’ pre-Photoshop felle kleurenfoto's mee te maken. Ontvang een offerte per e-mail of Whatsapp 0650578414.

Artstudio23