Anders Kijken in Londen

Workshop Anders Kijken in Londen

Inspiratie wandeling

ZIEN Anders Kijken: In de oude straatjes kun je bijzondere details te spotten. Mensen, winkeltjes, pubs, druk maar gezellig. Ook is er veel, heel veel, moderne architectuur wat een mooie combinatie geeft met het oude, authentieke Londen.

Artstudio23 is fan van het Gouden Uur en het Blauwe Uur. Samen met fotograaf Melanie loop je over de South Bank met veel mooie uitzichten over de River Thames.

Workshop Anders Kijken in Londen

We starten bij de Tower Bridge en eindigen bij de London Eye. Al lopend Zien en maken we beelden van vergezicht tot detailopname, waarbij we gebruik maken van het avondlicht. Mindfulness zonder zweverig te zijn, zelfs te beoefenen met je smartphone.

In welk seizoen je ook in Londen bent, op de South Bank is het altijd fotogeniek. In de winter kunnen we tussendoor even opwarmen met een lekkere bak espresso koffie, in de zomer is het even uitblazen op een bankje bij het water.

Workshop Anders Kijken in Londen

Blauwe Uur is het magische moment van dag naar nacht, waarbij we de London Eye en Big Ben fotograferen op en vanaf bruggen die we passeren. Op de moderne voetgangersbrug kun je ook een bijzondere licht- en kleurvlek foto maken en/of een schaduw selfie.

De workshop van ca. 2,5 uur wordt gegeven voor de vaste prijs van €350 incl. BTW. Datum en tijd in overleg, 1 tot 7 deelnemers. Kaartjes voor de Eurostar koop je het beste vier tot zes maanden voor de datum van de workshop, dan zijn er tickets vanaf €40 enkele reis. Voor een hotel is een kortingslink beschikbaar.

Meer informatie/offerte: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.