Anders Kijken in Londen

Workshop Anders Kijken in Londen

Artstudio23 is fan van het Gouden Uur en het Blauwe Uur. Wil je weten wat dat precies is en wat dat voor je fotografie kan doen, doe dan mee met de Golden Hour fotografie workshop in Londen. Samen met fotograaf Melanie loop je over de South Bank met veel mooie uitzichten over de River Thames.

ZIEN Anders Kijken: In de oude straatjes kun je bijzondere details te spotten. Mensen, winkeltjes, pubs, druk maar gezellig. Ook is er veel, heel veel, moderne architectuur wat een mooie combinatie geeft met het oude, authentieke Londen.

Workshop Anders Kijken in Londen

We starten bij de Tower Bridge en eindigen bij de London Eye. Al lopend Zien en maken we beelden van vergezicht tot detailopname, waarbij we gebruik maken van het avondlicht. Mindfulness zonder zweverig te zijn, zelfs te beoefenen met je smartphone.

In welk seizoen je ook in Londen bent, op de South Bank is het altijd fotogeniek. In de winter kunnen we tussendoor even opwarmen met een lekkere bak espresso koffie, in de zomer is het even uitblazen op een bankje bij het water.

Workshop Anders Kijken in Londen

Het Blauwe Uur is het magische moment van dag naar nacht, waarbij we de London Eye en Big Ben fotograferen op en vanaf bruggen die we passeren. Op de moderne voetgangersbrug kun je ook een bijzondere licht- en kleurvlek foto maken en/of een schaduw selfie.

Deze workshop is ook leuk voor niet-fotograferende partner of vriend/in. Ook kinderen geïnteresseerd in fotograferen zijn welkom, meedoen kan al met een smartphone. Vanaf twee personen €40 p.p. exclusief reis- en verblijfkosten.


FOTOGRAFIE WORKSHOP LONDEN

Evt. treintickets (Eurostar) koop je het beste zes maanden voor de datum van de workshop, dan is de prijs nog vanaf €39 p.p. enkele reis. Mocht je het moeilijk vinden de reis te organiseren, dan helpt Artstudio23 je graag met je vlieg- of treinticket en hotelkamer boeken.

Voorwaarde is het vooruitbetalen van de gehele reis, zorg zelf voor een annuleringsverzekering.

  • Liever een andere datum? Dit is mogelijk vanaf vier personen.
  • Zakelijke factuur mogelijk, evenals zakelijke groepsreis.
  • Naast Londen gaan we ook naar Parijs, Antwerpen en andere bestemmingen.
  • Artstudio23 organiseert ook meerdaagse fotoreizen naar New York en Bali.

€49/40 p.p. Eigen datum: €399 incl. BTW, groep van max. 10 personen. Opgeven/info: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.

Kortingsprijs geldig vanaf 2 personen, voor oud-cursisten en nieuwsbrieflezers.