ZIEN Anders Kijken in Antwerpen

Workshop Anders Kijken in Antwerpen

BELEEF DE STAD MET ANDERE OGEN

Een goede foto maken is tijdens deze workshop heel gemakkelijk. Je leert hoe een foto beter wordt en krijgt advies over camera instellingen. Wil je manueel leren fotograferen met je nieuwe camera, dan is de fotocursus een betere optie.

Omdat het zondag is, kunnen we gratis parkeren. Lopend vanaf het verzamelpunt geeft professioneel fotograaf Hans van Nunen tips en tricks. Je leert mooie composities zien, en maken. De fotowandeling duurt twee uur.

Workshop Anders Kijken in Antwerpen

Tijdens de workshop ligt de nadruk op het zien, hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. De stad met andere ogen zien. Veel van de deelnemers delen na de workshop hun beste foto's op onze Facebook pagina, reeds 10 albums met resultaten en 'making of' foto's.

‘Bijzonder om details te leren zien die je eerst niet zag.’

Ouders met kinderen van 7-12 jaar zijn van harte welkom, mits de kinderen een eigen camera of telefoon hebben om mee te kunnen fotograferen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen de workshop zelfstandig volgen. De workshop is geschikt voor iedere camera, ook met een smartphone kun je meedoen.

Workshop Anders Kijken in Antwerpen

FOTOGRAFIE WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Een fotowandeling is een leuke activiteit als bedrijfs- of teamuitje. Eventueel is het bedrijf of de nabije omgeving is onderdeel te maken van de route. Na toesturen van de beste foto per persoon kiezen we graag een top drie, incl. feedback op de resultaten.

Fotograaf Hans van Nunen geeft sinds 2007 les en ontwikkelde de ZIEN Anders Kijken workshop in Breda. Inmiddels gaat hij het hele land door, en ook naar België. Fotograaf Melanie E. Rijkers geeft de Eyespiration photo walk in San Francisco.


FOTOGRAFIE WORKSHOP ANTWERPEN

Betere composities leren maken tijdens een leuke fotowandeling van twee uur onder leiding van een professioneel fotograaf in de binnenstad van Breda. Camera: spiegelreflex, systeemcamera, smartphone.

Eigen datum: €350 incl. reiskosten en BTW, groep van max. 20 personen. Opgeven/info: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.