Anders Kijken in Antwerpen

Workshop Anders Kijken in Antwerpen

BELEEF DE STAD MET ANDERE OGEN

Lopend vanaf het verzamelpunt geeft professioneel fotograaf Hans van Nunen tips en tricks. Je leert mooie composities zien, en maken. De fotowandeling duurt twee uur.

Tijdens de workshop ligt de nadruk op het zien, hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. De stad met andere ogen zien, met een frisse blik naar alledaagse dingen kijken.

Workshop Anders Kijken in Antwerpen

Fotografie workshop Antwerpen

Betere composities leren maken tijdens een leuke fotowandeling van twee uur onder leiding van een professioneel fotograaf in de binnenstad van Breda. Camera: spiegelreflex, systeemcamera, smartphone.

Een ZIEN Anders Kijken fotowandeling is een leuke activiteit als bedrijfs- of teamuitje, en wordt vaak gekozen als workshop tijdens een vrijgezellenmiddag of familiedag.

‘Bijzonder om details te leren zien die je eerst niet zag.’

Ouders met kinderen van 7-12 jaar zijn van harte welkom, mits de kinderen een eigen camera of telefoon hebben om mee te kunnen fotograferen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen de workshop zelfstandig volgen. De workshop is geschikt voor iedere camera, ook met een smartphone kun je meedoen.

Workshop Anders Kijken in Antwerpen

FOTOGRAFIE WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Fotograaf Hans van Nunen geeft sinds 2007 les en ontwikkelde de ZIEN Anders Kijken workshop in Breda. Hij geeft inmiddels fotografie workshops door heel Nederland en België. Puur Zien fotograaf Melanie E. Rijkers geeft de Eyespiration photo walk o.a in San Francisco, Londen en Parijs.

Betere composities leren maken tijdens een leuke fotowandeling van anderhalf uur onder leiding van een professioneel fotograaf in de binnenstad. Camera: spiegelreflex, systeemcamera, smartphone.

Eigen datum: €350 incl. reiskosten en BTW, groep van max. 20 personen. Opgeven/info: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.