Artstudio23

Zakelijke fotografie

Onze eigentijdse portret en website reportages maken je bedrijf zichtbaar. Goede zakelijke foto's ondersteunen je product of dienst en versterken herkenning bij de klant. Foto's trekken de aandacht, met een pakket van 3 tot 10 foto's kijkt een website al een stuk vriendelijker. Een bedrijfsreportage op locatie vertelt het verhaal van jouw bedrijf, waarbij we de focus op product of dienst leggen.

Onze fotografie is ook geschikt als visuele content voor social media en zakelijke blog. Een professioneel zakelijk portret wordt snel en vakkundig gemaakt, ook op locatie. Werknemers kunnen zo weer snel aan de slag. Ook begeleiden we het personeel om voor jouw bedrijf een eigen beeldbank met stockfoto's te creëren.

Meest gekozen fotografie pakket:
Reportage op locatie, met 10 digitale foto's voor €199 excl. BTW en reiskosten. Inclusief 1-1,5 uur fotografie, waarbij een combinatie gemaakt kan worden van personen, bedrijf, interieur of buitenlocatie. Vrijblijvende prijsopgave? Mail info@artstudio23.com of Whatsapp 0650578372.

Zakelijk portret:
Profielfoto in fotostudio, locatie Breda, €45, set van drie €99. Portret- of profielfoto op locatie per persoon €99. Hele team op de foto? Set van 10 foto's €199, prijzen exclusief 21% BTW.