Artstudio23

Zakelijke fotografie

Onze eigentijdse portret en website reportages maken je bedrijf zichtbaar. Goede zakelijke foto's ondersteunen je product of dienst en versterken herkenning bij de klant. Foto's trekken de aandacht, met een pakket van 3 tot 10 foto's kijkt een website al een stuk vriendelijker. Een bedrijfsreportage op locatie vertelt het verhaal van jouw bedrijf, waarbij we de focus op product of dienst leggen.

Onze fotografie is ook geschikt als visuele content voor social media en zakelijke blog. Een professioneel zakelijk portret wordt snel en vakkundig gemaakt, ook op locatie. Werknemers kunnen zo weer snel aan de slag. Ook begeleiden we het personeel om voor jouw bedrijf een eigen beeldbank met stockfoto's te creëren.

Ons meest gekozen fotografie pakket:
Reportage van bedrijf, ca. 1 uur fotograaf aanwezig, 3-10 digitale foto's: € 165,- excl. BTW en reiskosten. Ook te boeken als serie van 3-10 profielfotos van het personeel & staff. Een losse profielfoto is er vanaf € 35,- per stuk (in studio). Vraag vrijblijvend offerte aan via info@artstudio23.com of contactformulier.

Enkele van onze opdrachtgevers: Eye For Travel UK, San Francisco Writers Conference, NS Vastgoed, gemeente Breda, van der Sande makelaardij, Bloomedical, Lexpartners bedrijfsjuristen, Segers transport.