Inspiratie door te Zien

Melanie Rijkers en Hans van Nunen

Kunst en vakmanschap verenigd in 1 bedrijf, 2 personen, 1 duo & echtpaar. Zeer uniek! Hier kun je leren fotograferen en je foto's een extra touch te geven. Wie kent niet de roodharigendag portretten en de cursussen en avondfotografie workshops. Allemaal initiatieven van deze hele lieve mensen. - Piet Vervloed

Fotostudio & Opleidingen Breda

Artstudio23 is een samenwerking tussen de Brabantse fotografen Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers. Bij Artstudio23 kun je terecht voor een bedrijfsreportage, een zakelijke profielfoto en evenementfotografie, inclusief trouwen. Ook een familie-, zwangerschaps- of babyportret behoort tot de mogelijkheden.

Vakfotograaf Hans heeft zich gespecialiseerd in portret & zakelijke fotografie, in studio en op locatie. Beeld specialist & schrijver Melanie werkt graag voor evenementen en ondernemers waarvoor ze creatieve content en social media kan verzorgen. Als fotograferend storyteller een bedrijf of event vanuit de klantbeleving beschrijven, voorzien van goede, aantrekkelijke foto's.

Cursus & Workshops - Leer zien door anders kijken

Hans geeft masterclasses in fotografie, alsmede de basis- en vervolgopleiding. Artstudio23 kan desgewenst ook een fotografie opleiding op locatie verzorgen. Melanie geeft les in Miksang Contemplatieve Fotografie, mediteren met open ogen. Beiden leiden de bekende en door hun bedachte ZIEN met andere ogen foto wandelingen.

Super leuke en leerzame Workshop "Zien" gehad! Toegankelijk voor iedereen van telefoon tot spiegelreflexcamera. Handige en bruikbare tips gekregen van Hans. Mooi concept! - Ilse Endevoets

De basiscursus fotografie was erg interessant en vooral heel leuk! Met passie en de nodige humor leert Hans je de camera te begrijpen en ook te leren kijken. - Michel Switzar, Dutch Lines

Artist statement - Waarom wij als fotograaf werken

Inspireren door te laten zien, dat doen wij. Van fotograferen worden wij gelukkig, en daardoor ook onze klanten of opdrachtgevers. We willen ook anderen gelukkig maken met onze beelden, positieve energie genereren. Hans deed dit al bij miniatuurstad Madurodam door daar als decorateur de gebouwen voor het attractiepark te maken. Nu maken onze foto's mensen blij. Het inspireren van anderen is het mooiste wat er is, deze energie creëren wij het liefst.

We willen de schoonheid die wij bij een ander zien op de foto zetten. Foto's om te delen, hetzij privé (alleen voor jezelf, jezelf leren zien) of trots aan de hele wereld, aan jou de keuze. Model staan zonder gedoe, met de nodige humor en gezelligheid. Op de foto gaan is zo een stuk minder spannend.

Jezelf zien door onze ogen. Hierbij bezorgen we degene die op de foto gaat een goed gevoel, een gevoel van 'ik mag er zijn!'. Anderen inspireren en gelukkig maken met onze beelden is wat we het allerliefste doen.

Hier word ik nou blij van. - Bezoeker van de studio. Meer reviews op Facebook.

Artstudio23

We maken een uniek en bijzonder beeld van jou of een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of bedrijfsevenement. Onze foto's zijn anders, gemaakt vanuit een creatieve visie. Bij online gebruik ervan genereer je hier nieuwe klanten en aandacht mee, doordat ze uniek zijn en passen bij jou of je bedrijf. Wij fotograferen datgene waar jij om vraagt. Dat lukt alleen als je een creatief vakfotograaf bent. We willen jouw vraag omzetten naar een bijzonder beeld, met onze brede kennis van de fotografie en compositie techniek. Onze visie inspireert.

Hans van Nunen 06.50578372 info@hansvannunen.com
Melanie E. Rijkers 06.50578414 info@melanierijkers.com

Hoe het begon

Hans & Melanie ontmoetten elkaar op het Sint Lucas in Boxtel en werken vanaf 2007 samen onder de naam Artstudio23. Hans is tevens meesterschilder en werkte 15 jaar in het atelier van miniatuurstad Madurodam als decorateur. Melanie begon na haar studie aan het AKV St. Joost als zelfstandig fotograaf in 1996, onder de naam MeRy Fotografie. Sinds 2010 zit Artstudio23 in de voormalig Machinefabriek Breda (Backer & Rueb gebouw) in de Belcrum.

Deze website is een mix van hun beider werk. Volg de social media om op de hoogte te blijven of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je bent van harte welkom om eens langs te komen in de studio, deze is geopend op afspraak.

  • Artstudio23 op Instagram
  • Artstudio23 op Blogger
  • Artstudio23 op Facebook
  • Artstudio23 op Twitter
  • Artstudio23 op Google+
  • Artstudio23 op Pinterest
  • Artstudio23 op LinkedIn
  • Artstudio23 op Flickr

Stee Magazine Artstudio23

20 jaar Artstudio23 Breda - artikel Stee magazine. (klik op de foto voor download als PDF)

Focus op het goede

Stichting PUUR Zien is onderdeel van Artstudio23. Hans & Melanie helpen je de wereld en jezelf positief te zien. Fotografie = Therapie. Nieuwe, positieve energie krijgen uit een fotografie workshop of project.

Fotografen Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers zetten hun fotografische blik graag in om positieve energie te genereren voor anderen. Dit kan zijn door middel van een fotosessie (bijvoorbeeld borstkanker voor/na) maar ook door het geven van workshops waarbij deelnemers zélf foto's gaan maken. Ook werkt Melanie als coach 1-op-1 met fotografie als creatieve therapie.

Een bekend project is Zo Niet Saar waarbij we een jonge moeder steunen in haar strijd tegen de ziekte van Lyme en EDS en helpen haar het positieve te zien in plaats van het negatieve.

Zo Niet Saar

Contact

Voor meer informatie over onze fotografie en workshops:

Stuur ons een bericht via info@artstudio23.com of Whatsapp of bel naar 0650578414 dan nemen wij z.s.m. contact op.

Artstudio23 is geopend op afspraak, ook in de avonduren en in het weekend.

Adres:

Artstudio23
Backer & Rueb gebouw, unit 006
Speelhuislaan 173
4815 CD Breda
KVK 20082341 Breda
VAT/BTW: NL001892210B85