Inspiratie door te Zien

Hans van Nunen fotograaf Artstudio23 Breda

Kunst en vakmanschap verenigd in 1 bedrijf. Zeer uniek! Hier kun je leren fotograferen en je foto's een extra touch te geven. Wie kent niet de roodharigendag portretten en de cursussen en avondfotografie workshops. Allemaal initiatieven van deze hele lieve mensen. - Piet Vervloed

Fotostudio & Opleidingen Breda

Artstudio23 Breda is de fotostudio van Hans van Nunen. Bij Artstudio23 kun je terecht voor een bedrijfsreportage, een zakelijke profielfoto en evenementfotografie, inclusief trouwen. Ook een familie-, zwangerschaps- of babyportret behoort tot de mogelijkheden.

Vakfotograaf Hans heeft zich gespecialiseerd in portret, waarbij je poseert in studio of op locatie, alsook profielfoto's en zakelijke fotografie, website en andere marketing beelden.

Cursus & Workshops - Leer zien door anders kijken

Hans geeft toegankelijke masterclasses in fotografie, en ook de leukste fotografie cursus in Breda. Elke les is een praktijkles! Artstudio23 kan desgewenst ook een fotografie opleiding op locatie verzorgen. Hans leidt ook de bekende en door hun bedachte Puur Zien met Anders Kijken foto wandelingen.

Super leuke en leerzame Workshop "Zien" gehad! Toegankelijk voor iedereen van telefoon tot spiegelreflexcamera. Handige en bruikbare tips gekregen van Hans. Mooi concept! - Ilse Endevoets

De basiscursus fotografie was erg interessant en vooral heel leuk! Met passie en de nodige humor leert Hans je de camera te begrijpen en ook te leren kijken. - Michel Switzar, Dutch Lines

Artist statement

Inspireren door te laten zien. Van fotograferen word je gelukkig, en daardoor ook de opdrachtgever. Hans deed dit al bij miniatuurstad Madurodam waar hij als decorateur de gebouwen voor het attractiepark maakte. Nu maken zijn foto's mensen blij. Het inspireren van anderen is het mooiste wat er is, deze energie creër ik het liefst.

De schoonheid die ik bij een ander zie op de foto zetten. Foto's om te delen, hetzij privé (alleen voor jezelf, jezelf leren zien) of trots aan de hele wereld, aan jou de keuze. Model staan zonder gedoe, met de nodige humor en gezelligheid. Op de foto gaan is zo een stuk minder spannend.

Hierbij bezorgen we degene die op de foto gaat een goed gevoel, een gevoel van 'ik mag er zijn!'. Anderen inspireren en gelukkig maken met mijn beelden en fotografieles is wat ik het allerliefste doe.

Hans van Nunen Fotografie Cursus Artstudio23

Ik maak een uniek en bijzonder beeld van jou of een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of bedrijfsevenement. Mijn foto's zijn anders, gemaakt vanuit een creatieve visie. Bij online gebruik ervan genereer je hier nieuwe klanten en aandacht mee, doordat ze uniek zijn en passen bij jou of je bedrijf. Ik fotografeer datgene waar jij om vraagt. Dat lukt alleen als je een creatief vakfotograaf bent. Ik wil jouw vraag omzetten naar een bijzonder beeld, met mijn brede kennis van de fotografie en compositie techniek. Mijn visie inspireert.

Hans van Nunen 06.50578372 info@hansvannunen.com

Volg de social media om op de hoogte te blijven of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je bent van harte welkom om eens langs te komen in de studio, deze is geopend op afspraak.

Hier word ik nou blij van. - Bezoeker van de studio. Meer reacties en foto's op Facebook en Instagram.

Stee Magazine Artstudio23

20 jaar Artstudio23 Breda - artikel Stee magazine. (klik op de foto voor download als PDF)

Focus op het goede - Help onze stichting Puur Zien

Stichting PUUR Zien is voortgekomen uit Artstudio23. Hans & Melanie helpen je de wereld en jezelf positief te zien. Fotografie = Therapie. Nieuwe, positieve energie krijgen uit een fotografie workshop of project.

Contact

Mail via info@artstudio23.com of Whatsapp/bel naar 0650578372.

Artstudio23 is geopend op afspraak, ook in de avonduren en in het weekend.

Adres:

Artstudio23
Backer & Rueb gebouw, unit 006
Speelhuislaan 173
4815 CD Breda
KVK 82888574 Breda
VAT/BTW: NL003745631B95

Artstudio23 Logo