Artstudio23

Het verhaal van jouw merk

Merkwaardigheid

Elk bedrijf is het waard om geZien te worden. Welk product je ook maakt, welke dienst je ook doet, goede beelden inspireren. Bedrijfslocaties zijn fotogeniek. Geraakt door schoonheid of opmerkelijkheid, vaak in detail, wordt de locatie door Artstudio23 gefotografeerd.

De identiteit van jouw bedrijf vertellen door sterke, eenvoudige visuals. Goede foto's maken het verhaal van een merk, dienst of product zichtbaar. Design Thinking in plaatjes, het visualiseren van de merkbeleving.

Artstudio23
EEN BIBLIOTHEEK MET BEELDEN VAN BEDRIJF OF MERK KAN OOK WORDEN GEMAAKT DOOR PERSONEEL & STAFF

Eyespiration company storytelling: stock foto's waarin de ziel van het bedrijf zichtbaar is, vastgelegd door medewerkers. Door te kijken met Andere Ogen gaan we samen op zoek naar het verhaal van het merk, jouw Brand Story.

Artstudio23 leert de (aankomend) fotografen Zien. Waar ben je trots op? Welke merk-waardigheden zijn het waard te worden gefotografeerd? Met de juiste compositie technieken en camera kennis word en ze beeldmaker en ambassadeur.

Artstudio23

DESIGN THINKING

Anders Kijken = Zien. Storytelling met eigen camera of mobiele telefoon. Beelden creëren die bruikbaar zijn als web content, nooit meer hoeven kiezen voor een doorsnee stockfoto. Samen op zoek naar bijzondere plaatjes van jouw merk.

Medewerkers groeien na het maken van mooie foto's en daarmee ook de identiteit van een bedrijf. Trots zijn op de zaak. Actief het merkverhaal naar buiten brengen en het bereik van je social media vergroten met inspirerende foto's.

Artstudio23

Meest gekozen fotografie pakket:
Reportage van 1 uur, incl. 10 digitale foto's: €199 excl. reiskosten. Fotografie van personen, bedrijf, interieur of buitenlocatie. Alle foto's, ca. 25 tot 45 stuks, afhankelijk van de situatie, aangeleverd als HR digitaal bestand via Wetransfer: €398

Vrijblijvende prijsopgave?
Mail info@artstudio23.com of Whatsapp 0650578414.

Visual consultancy, fotografie begeleiding op de werkvloer incl. nabespreken foto’s gemaakt door eigen fotografen/werknemers: €95 p.u.

(Prijzen excl. 21% BTW en evt. reiskosten)