De Keukenhof

Keukenhof

We lopen langs prachtige bloemen in de Keukenhof in Lisse. Ons concentrerend op de kleuren en de vormen, fotograferen we de bloemen in al hun pracht en praal. De honderden toeristen storen niet, we Zien enkel het moois.

Ook op minder zonnige dagen is de Keukenhof een leuke plek om foto's te maken, er is zo veel te zien. In de grote kas sta je droog en kun je op je gemak close-ups maken of een gelijnd kleurenpalet creëren met de vorm van de bloembedden.

Keukenhof

Ook de tropische kas, met orchideeën in alle soorten is werkelijk wonderschoon en heel fijn als schuilplaats als je door de regen overvallen wordt. Na een regenbui liggen er druppels op de bloemen, weer een hele mooie toevoeging op de foto's.

De bloembedden met een heleboel verschillende bloemsoorten door elkaar zijn ook erg fotogeniek. Het is wel altijd druk in de Keukenhof. Ook willen we niet te vroeg in het seizoen gaan, dan bloeien de narcissen en chrysanten en wij zijn vooral fan van de tulp.

Keukenhof

Wanneer we de workshop in de Keukenhof geven kies je zo mogelijk een doordeweekse dag i.v.m. de drukte. De reiskosten en toegangskaartje komen voor eigen rekening. Je kunt ook een fiets huren en in de omgeving rond gaan kijken.

Vergeet niet je batterijen goed op te laden, evt. reserve batterij mee te nemen en genoeg geheugenkaartjes. Idem voor je telefoon, neem je oplader of een portable oplader mee, want je blijft foto's maken in dit schitterende bloemenpark!

BLOEMEN FOTOGRAFIE WORKSHOP

Mooie composities leren maken tijdens een bloemen fotografieworkshop in de Keukenhof van 2 uur. Eigen datum en tijd: €199 + reiskosten.

Opgeven/informatie: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578372.