Masterclass: privéles van 3 uur

Photoshop cursus

Een masterclass is een privéles van 3 uur, te volgen met maximaal twee personen. Handig als je specifieke fotografie of Photoshop kennis wil bijspijkeren, of om met je nieuwe flitsset te leren werken. Een model breng je gezellig mee! Ook als cadeaubon verkrijgbaar, tip voor iemand met een nieuwe spiegelreflexcamera.

Een masterclass kan ook op locatie gegeven worden, bijvoorbeeld in eigen winkel je producten leren fotograferen met eigen camera en licht.

De basisopleiding kan ook gevolgd worden in 6 masterclasses + een avondfotografie workshop, incl. certificaat na het doen van de eindpresentatie.

Prijs per masterclass: €295. Privé basisopleiding: 6x masterclass van 3 uur: €895 p.p. of €1770 single deelname. Data in overleg. Meer informatie info@artstudio23.com of via het contactformulier.

AMBITIE: ZELFSTANDIG PROFESSIONAL

Hoe word ik professioneel fotograaf? Reeks van 20 tot 30 bijeenkomsten van 60 minuten waarbij we bij elke 1-op-1 les dieper ingaan op deze vraag. Haal het beste uit jezelf op creatief en commercieel gebied. Naast technische en creatieve verdieping in je fotografie behandelen we ook social media en marketing. Een persoonlijk traject, geschikt voor al jouw ambities.

Inclusief portfolio bespreking.

Voor €49,90 per les, te boeken per 10 lessen, wekelijks met veel praktijk. Het is jouw tijd en jij kiest (samen met de docent) het onderwerp wat bij jou past. Data in overleg, ook 's avonds en op zaterdag mogelijk. Wil je geen reeks maar een los uur boeken dan betaal je €139,95 per uur. Bij de lesreeks krijg je meer dan 50% korting en betaal je slechts € 49,90 per lesuur.

Zakelijke trajecten en outplacement:

Een fotografie training voor personeel is eenvoudig te boeken als een masterclass of fotografie opleiding. Ook is les op locatie bij eigen bedrijf mogelijk. Voor de webshop productfoto techniek, voor makelaars en stylisten interieur fotografie. Ook leren we het personeel een beeldbank aanleggen met eigen stockfoto's voor de website en social media.

Kies de motiverende fotografie workshop om teambuilding en bedrijfsuitjes een beeldende invulling te geven. Meedoen kan al met een smartphone.