Masterclass: privéles van 3 uur

Photoshop cursus

Een masterclass is een privéles van 3 uur, te volgen met maximaal twee personen. Handig als je specifieke fotografie of Photoshop kennis wil bijspijkeren, of om met je nieuwe flitsset te leren werken. Een model breng je gezellig mee! Ook als cadeaubon verkrijgbaar, tip voor iemand met een nieuwe spiegelreflexcamera die geen basisopleiding wil of kan volgen.

Masterclasses kunnen ook op locatie gegeven worden, bijvoorbeeld in je eigen winkel waar je jouw eigen producten leert fotograferen met je eigen middelen. Als makelaar op locatie interieurfotografie leren, en nog veel meer.

De basisopleiding kan ook gevolgd worden in 5 masterclasses, incl. certificaat.

Prijs per masterclass: € 275,- vanaf 3 masterclasses € 250,- per dagdeel/avond. Data in overleg. Meer informatie info@artstudio23.com of via het contactformulier.

AMBITIE: ZELFSTANDIG PROFESSIONAL

Hoe word ik professioneel fotograaf? Reeks van 20 bijeenkomsten van 1,5 uur waarbij we bij elke 1-op-1 les dieper ingaan op deze vraag. Haal het beste uit jezelf op creatief en commercieel gebied. Naast technische en creatieve verdieping in je fotografie ook social media en marketing. We maken een persoonlijk plan van aanpak, geschikt voor jouw ambities.

Inclusief portfolio bespreking.

Voor €39,90 per les in een abonnement om je verder te verdiepen in je fotografie. Het is jouw tijd en jij kiest (samen met de docent) het onderwerp wat bij jou past. Desgewenst begeleiden we je in semesters met 1 thema per 4-5 lessen. Data in overleg, ook 's avonds en op zaterdag mogelijk.

ZAKELIJK: Een fotografie training voor je personeel is eenvoudig te boeken, kies voor een masterclass of fotografie opleiding. Ook is het mogelijk op locatie bij eigen bedrijf les te komen geven over de nieuwe bedrijfscamera of denk aan webshop fotografie techniek.

Of kies voor een motiverende fotografie workshop.