Puur Zien fotografie workshop

Puur Zien Mindfulness Workshop

Kijken vanuit de stilte in jezelf en de schoonheid van de alledaagse dingen zien

Wanneer je ergens loopt en de dingen kunt Zien zoals ze zijn... dan word je getroffen door hun schoonheid of opmerkelijkheid. Zo fotograferen we tijdens deze workshop, vaak in detail, al het moois wat we tegenkomen..

Je wordt verrast door het onderwerp, waarbij we letten op vorm, licht, (kleur)vlakken, structuur en lijnenspel. Het is een spirituele manier van fotograferen zonder zweverig te zijn. Je kunt met elke camera meedoen, zelfs met je smartphone.

Fotografie is een heel geschikt middel tot zelfreflectie. Bijzondere foto's vinden door met een frisse blik te kijken naar het alledaagse. Hier word je gelukkig van! De workshop is onderdeel van Stichting Puur Zien en wordt gegeven door Life Coach en fotograaf Melanie E. Rijkers.

Puur Zien Mindfulness Workshop

We verzamelen voor het Chassé Theater en lopen op prettig tempo langs de fotogenieke plekken van het Chassé park. We fotograferen het leven, architectuur, details, en gaan op zoek naar de uitzondering. Goede, tijdloze composities maken zonder oordeel.

Door te wandelen en fotograferen leer je in het moment te zijn. Mindfulness zonder zweverigheid, lekker bezig zijn met je camera. Bye bye burn-out! Ook in het buitenland laat men zich inspireren door de fotografie workshop Puur Zien (Eyespiration).

Prijs: €25/15 p.p. De groep is maximaal 20 personen groot. Je kunt ook voor een 1-op-1 traject in 'Puur Zien' kiezen. Wil je je nieuwe camera leren kennen, dan is de fotocursus een betere optie.

De kortingsprijs geldig vanaf 2 personen, voor oud-cursisten en nieuwsbrieflezers. De Puur Zien photo walk in de Belcrum met o.a. Backer & Rueb fabriek, is te boeken op afspraak, evenals een eigen route. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.


MINDFUL FOTOGRAFEREN ZAKELIJK EN PRIVé

Een workshop Puur Zien duurt anderhalf uur en kun je ook boeken met een eigen groep op een zelf gekozen datum. De Puur Zien workshop is een activiteit die doorwerkt in het brein door het ontstaan van innerlijke, positieve energie. Prijs: €199 excl. BTW. Maximaal 20 deelnemers.

Na afloop is een bespreking van de gemaakte foto's via e-mail mogelijk zonder extra kosten. Deelnemers sturen hun beste foto toe en Melanie kiest de top drie en geeft bij de winnende foto's uitleg en informatie.

Puur Zien fotografie traject van 3 bijeenkomsten

  • Introductie over de theorie en gedachten achter Puur Zien Mindfulness Fotografie, met veel voorbeeldfoto's.
  • De praktijk workshop Puur Zien Mindful Fotograferen. Locatie in overleg en door heel Nederland mogelijk.
  • Nabespreken fotoresultaten.

Elk stap/afspraak duur 1,5 uur en kan gevolgd worden met 8 tot 10 personen. Totaalprijs drie bijeenkomsten €597 excl. BTW.

Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Puur Zien Mindfulness Workshop