Puur Zien fotografie workshop

Puur Zien Mindfulness Workshop

Kijken vanuit de stilte in jezelf en de schoonheid van de alledaagse dingen zien

Wanneer je ergens loopt en de dingen kunt Zien zoals ze zijn... dan word je getroffen door hun schoonheid of opmerkelijkheid. Zo fotograferen we tijdens deze workshop, vaak in detail, al het moois wat we tegenkomen..

Je wordt verrast door het onderwerp, waarbij we letten op vorm, licht, (kleur)vlakken, structuur en lijnenspel. Het is een spirituele manier van fotograferen zonder zweverig te zijn. Je kunt met elke camera meedoen, zelfs met je smartphone.

Fotografie is een heel geschikt middel tot zelfreflectie. Bijzondere foto's vinden door met een frisse blik te kijken naar het alledaagse. Hier word je gelukkig van! De workshop is onderdeel van Stichting Puur Zien en wordt gegeven door Life Coach en fotograaf Melanie E. Rijkers.

Puur Zien Mindfulness Workshop

mindfulness fotografie cursus

We verzamelen voor het Chassé Theater en lopen op prettig tempo langs de fotogenieke plekken van het Chassé park. We fotograferen het leven, architectuur, details, en gaan op zoek naar de uitzondering. Goede, tijdloze composities maken zonder oordeel.

Door te wandelen en fotograferen leer je in het moment te zijn. Mindfulness zonder zweverigheid, lekker bezig zijn met je camera. Bye bye burn-out!

1,5 uur wandelen €195, alleen of met een groep. Je kunt ook een locatie buiten Breda kiezen. Zeer geschikt voor yoga- en zenmeditatie-groepen. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.


Puur Zien Business Coach

Artstudio23 verzorgt een mindfulness training inclusief een photo walk die het functioneren van mensen en teams op het werk bevordert. Door te leren 'in het moment te zijn' verminderen stress en depressieve gevoelens, kan een burn-out worden voorkomen. Medewerkers en teams leren bewuste keuzes maken die tot betere uitkomsten leiden: voor hun eigen gezondheid, voor hun collega's en voor de klant.

De Puur Zien mindfulnesstraining is een effectieve manier om psychologisch kapitaal op te bouwen, zoals veerkracht, zelfvertrouwen en optimisme. 70 tot 80% van de deelnemers:

  • heeft minder last van stress en negatieve gedachten;
  • signaleert stress sneller en kan er dan ook wat aan doen;
  • krijgt een betere communicatie met collega's;
  • is zelfbewuster en vitaler;
  • heeft meer focus, is creatiever en kan beter presteren.

Meest gekozen: Puur Zien mindfulness traject met 3 sessies van 1,5 uur. Tweede sessie is de photo walk. Traject kan gevolgd worden met 8 tot 10 personen, of als solo (1-op-1) traject. Drie bijeenkomsten op locatie, €597 excl. BTW.

Meer informatie/offerte: info@artstudio23.com.

Stichting Puur Zien is onderdeel van Artstudio23. Een individuele inspiratiereis met fotografie en coaching is ook mogelijk.

PUUR ZIEN FOTOGROEP

Een heel jaar inspiratie met Puur Zien/Eyespiration:

  • 10 bijeenkomsten van 1,5 uur bij Artstudio23. Groep van maximaal 8 deelnemers, €250.
  • Privétraject met 1-op-1 les, 10 lesuren van 60 min. €599, datum en tijdstip in overleg.

“Ik maak ineens hele andere foto's tijdens mijn vakantie!”

Meer informatie over het Puur Zien traject: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Puur Zien Mindfulness Workshop