Puur Zien fotografie workshop

Puur Zien Mindfulness Workshop

Kijken vanuit de stilte in jezelf en de schoonheid van de alledaagse dingen zien

Wanneer je ergens loopt en de dingen kunt Zien zoals ze zijn... dan word je getroffen door hun schoonheid of opmerkelijkheid. Zo fotograferen we tijdens deze workshop, vaak in detail, al het moois wat we tegenkomen..

Je wordt verrast door het onderwerp, waarbij we letten op vorm, licht, (kleur)vlakken, structuur en lijnenspel. Het is een spirituele manier van fotograferen zonder zweverig te zijn. Je kunt met elke camera meedoen, zelfs met je smartphone.

Fotografie is een heel geschikt middel tot zelfreflectie. Bijzondere foto's vinden door met een frisse blik te kijken naar het alledaagse. Hier word je gelukkig van! De workshop is onderdeel van Stichting Puur Zien en wordt gegeven door Life Coach en fotograaf Melanie E. Rijkers.

Puur Zien Mindfulness Workshop

mindfulness fotografie cursus

We verzamelen voor het Chassé Theater en lopen op prettig tempo langs de fotogenieke plekken van het Chassé park. We fotograferen het leven, architectuur, details, en gaan op zoek naar de uitzondering. Goede, tijdloze composities maken zonder oordeel.

Door te wandelen en fotograferen leer je in het moment te zijn. Mindfulness zonder zweverigheid, lekker bezig zijn met je camera. Bye bye burn-out!

1,5 uur wandelen €195, alleen of met een groep. Je kunt ook een locatie buiten Breda kiezen. Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.


Puur Zien Business Coach

Artstudio23 verzorgt een Puur Zien training inclusief een photo walk die het functioneren van mensen en teams op het werk bevordert. Door te leren 'in het moment te zijn' verminderen stress en depressieve gevoelens, kan een burn-out worden voorkomen.

PUUR ZIEN FOTOGROEP

Een heel jaar inspiratie met Puur Zien/Eyespiration:

  • 10 bijeenkomsten van 1,5 uur in een groep met maximaal 8 deelnemers.
  • Privétraject met 10 lesuren (60 min.) en individuele praktijk workshop, datum en tijdstip in overleg.

“Ik maak ineens hele andere foto's tijdens mijn vakantie!”

Meer informatie over het Puur Zien traject: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Puur Zien Mindfulness Workshop