Nachtfotografie workshop

Nachtfotografie workshop Breda

BELEEF Breda in het donker

Een goede nachtfoto maken gaat tijdens deze workshop zeker lukken. Je leert van professioneel fotograaf Hans van Nunen hoe een foto beter wordt met de juiste camera instellingen. De fotowandeling duurt twee uur.

Tijdens de workshop ligt de nadruk ook op het zien, je leert mooie composities zien en maken. Veel van de deelnemers delen na de workshop hun beste foto's op onze Facebook pagina.

Nachtfotografie workshop Breda

De workshop is geschikt voor een spiegelreflex DSLR camera, of een systeemcamera. Met een smartphone of compactcamera kun je helaas niet meedoen met deze workshop. Ook heb je een statief nodig en al enige kennis van het handmatig instellen van de camera.

Je kunt bij Artstudio23 kosteloos een statief lenen, reserveer dit tijdig, op = op. Wil je weten wat het verschil tussen de vele soorten camera's is, download dan ons gratis e-book “Met welke camera kan ik de beste foto's maken?”

Nachtfotografie workshop Breda

Met de FOTOCLUB naar BREDA

Prijs per persoon €39. Vanaf twee personen en als nieuwsbrieflezer €29 p.p. De nachtfotografie workshop is ook met een eigen groep te boeken. Groepsprijs: €350 met maximaal 20 deelnemers. Datum en tijd in overleg, de workshop duurt twee uur.

Opgeven/informatie: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.


Workshop Zien Breda
Zien Anders Kijken

Zaterdag 22 augustus

11:00-13:00 uur

€25

Workshop Zien Breda
Zien Anders Kijken

Zaterdag 5 september

11:00-13:00 uur

€25