Artstudio23

Zakelijk Portret

Onze eigentijdse portret en website reportages maken een bedrijf zichtbaar. Goede zakelijke foto's verdiepen de klantbeleving door het tonen van de mensen achter jouw merk.

Foto's op een website of in een social media post creëren een groter bereik. Een bedrijfsreportage gemaakt op locatie vertelt het verhaal van jouw bedrijf, waarbij we de focus leggen op bijzondere details.

Profielfoto

Snel en vakkundig nieuwe profielfoto's laten maken kan op eigen bedrijfslocatie of bij fotostudio Artstudio23 in Breda, voor €45 per foto. Een set van 10 foto's: €199. Optioneel: groepsfoto, kledingwissel, professionele visagie.

Profielfoto's worden geleverd in kleur en zwart/wit versie. De HR (Hoge Resolutie) bestanden zijn geschikt voor drukwerk, de LR (Lage Resolutie) voor social media zoals LinkedIn.

Meestal een witte, grijze of zwarte achtergrond. Meerdere personen binnen één bedrijf kunnen als setprijs op de foto mits op hetzelfde tijdstip gefotografeerd.

Binnen regio 076 geen reiskosten. Starttarief op locatie door heel Nederland: €95 Afkopen © (copyright/beeldrechten) +100% meerprijs. Wanneer bronvermelding gedaan wordt, zijn er geen extra kosten.

Voor een profielfoto kunnen we op meerdere data werknemers apart van elkaar in de fotostudio ontvangen op van tevoren overlegde tijden.

Zo wordt het toevoegen van een nieuwe werknemer op de website heel gemakkelijk. Een extra persoon in bestaande teamfoto te monteren is vaak ook mogelijk.

Meer weten? info@artstudio23.com of Bel/Whatsapp 0650578372. Onze zakelijke prijzen zijn excl. 21% BTW, betaling via factuur.

Zakelijk groepsportret Breda

Verbeelding, zakelijk portret in fotostudio.

Heel veel dank voor de foto's, ben er erg blij mee. Vooral de foto's op locatie vind ik echt gaaf. Toen ik ze zag dacht ik direct, ‘ja, dit is gewoon wie ik ben.’ - Suhayla Veurman

Zakelijk groepsportret Breda