Mooie foto's maken met je mobiel

ZIEN Anders Kijken is de specialiteit van Artstudio23. Tijdens de smartphone fotografie workshop leer je beter fotograferen met je mobiel. Mooie composities zien, en maken.

PRIVÉLES smart-/Iphone fotografie

privéles in fotografie met je telefoon.

Boek je eigen privé workshop en krijg veilig 1-op-1 les van een professioneel fotograaf. Prijs per uur: €125.

Kinderen welkom

Ouders met kinderen van 7-12 jaar zijn ook van harte welkom, mits de kinderen een eigen telefoon hebben om mee te kunnen fotograferen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen zelfstandig deze workshop volgen.

Hoewel de nadruk op het zien ligt, krijg je veel advies over de camera instellingen van je telefoon. Een goede foto maken is tijdens deze workshop heel gemakkelijk.

Wat een handige tips & tricks voor mijn iPhone!

Smartphone Fotografie Workshop

Artstudio23 legt uit waardoor een foto beter wordt en hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. Een fotowandeling duurt een tot twee uur.

Je boekt je eigen datum en tijd, en ook de locatie varieert. Aan jou de keus! Artstudio23 geeft deze smartphone fotografie workshop overal in Nederland.

Smartphone Fotografie Workshop

Smartphone workshop voor bedrijven

De smartphone fotowandeling is een leuke activiteit als bedrijfs/teamuitje. Ook het bedrijf en directe omgeving van het bedrijf kunnen meegenomen worden in de route.

Na afloop van de photo walk kan iedereen hun beste foto insturen en kiezen we graag een top drie incl. feedback. ZIEN Anders Kijken is een activiteit die doorwerkt in het brein en stress verlagend werkt. Creatieve inspiratie geeft rust en energie tegelijk.

'Ik bekijk mijn (thuis)werkplek ineens met hele andere ogen'

Vraag een offerte aan en ervaar meer ontspanning en inspiratie: maak een ommetje met fotografie tips & tricks van een professioneel fotograaf!

Smartphone Fotografie Workshop

Photo walk inspiratie

Naast de binnenstad van Breda en in vele andere plaatsen lopen we ook in bos en natuur. Er is tevens een leuke workshop vanaf het water en de architectuur fotografie bij nacht (Blauwe Uur).

Maximaal 20 personen per groep, ZIEN vanaf het water maximaal 8 personen per boot.

Een fotowandeling kun je ook als 1-op-1 masterclass volgen. Prijs per uur: €125.

Informatie/prijsopgave: info@artstudio23.com of bel/ whatsapp 0650578372.

Smartphone Fotografie Workshop

De mooiste foto's van onze deelnemers plaatsen we graag door op onze Facebook pagina en Instagram account.