Mooie foto's maken met je mobiel

ZIEN Anders Kijken is de specialiteit van Artstudio23. Tijdens de smartphone fotografie workshop leer je beter fotograferen met je mobiel.

Mooie composities zien, en maken. Hoewel de nadruk op het zien ligt, krijg je veel advies over de camera instellingen van je telefoon. Een goede foto maken is tijdens deze workshop heel gemakkelijk.

Smartphone Fotografie Workshop

Artstudio23 legt uit waardoor een foto beter wordt en hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. Een fotowandeling duurt een tot twee uur.

Je boekt je eigen datum en tijd, en ook de locatie varieert. Aan jou de keus! Artstudio23 geeft deze smartphone fotografie workshop overal in Nederland, en daarbuiten.

Wat een handige tips & tricks voor mijn iPhone!

Ouders met kinderen van 7-12 jaar zijn van harte welkom, mits de kinderen een eigen telefoon hebben om mee te kunnen fotograferen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen zelfstandig deze workshop volgen.

Smartphone Fotografie Workshop

smartphone WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

De smartphone fotowandeling is een leuke activiteit als bedrijfs/teamuitje. Ook het bedrijf of de directe omgeving van het bedrijf kan worden meegenomen in de route.

Na afloop kan iedereen ons hun beste foto toesturen en kiezen we graag de top drie, incl. feedback. ZIEN Anders Kijken is een activiteit die doorwerkt in het brein en blijvend stressverlagend werkt.

Ik bekijk mijn werkplek ineens met hele andere ogen

Smartphone Fotografie Workshop

Life coach en fotograaf Melanie E. Rijkers ontwikkelde de PUUR ZIEN methode. Met fotografie als middel ervaren werknemers na enkele bijeenkomsten al meer vitaliteit op de werkvloer.

Meer fotografie workshops voor je smartphone

Opgeven/info: info@puurzien.nl of bel/ whatsapp 0650578414.

Prijzen incl. BTW, excl. reiskosten buiten Breda. Maximaal 20 personen per groep, ZIEN vanaf het water maximaal 8 personen per boot.

Een fotowandeling kun je ook 1-op-1 volgen. Prijs per uur: €125

Smartphone Fotografie Workshop

De mooiste foto's van onze deelnemers plaatsen we graag door op onze Facebook pagina en Instagram account.