Trash The Dress - Stichting PUUR Zien

Creatieve Huwelijksfotografie

‘Anders Kijken’ doen we zeker tijdens het maken van een trouwreportage. De fotograaf heeft een bijzondere blik en maakt naast een mooi portret de reportage van de dag in journalistieke stijl. Of je nu kiest voor drie uur of twaalf uur fotografie, jullie dag wordt vakkundig vastgelegd door een ervaren vakfotograaf van Artstudio23.

Trouwen Breda

Je kunt zoveel uren fotografie boeken als je zelf wilt. Ook Treasure (of Trash) The Dress na afloop behoort tot de mogelijkheden, evenals een vrijgezellendag photo shoot in de studio of een boudoir sessie van de bruid.

Er is al een trouwreportage vanaf €750. Een loveshoot (pre wedding fotosessie) behoort ook tot de creatieve mogelijkheden. Op 09-09-'09 fotografeerde Artstudio23 de grootste groep bruiden ooit, op het Scheveningen strand.

Wat wil jij graag zien op de trouwdag of dag van het geregistreerd partnerschap?

Vertel het ons en wij sturen je een vrijblijvende prijsopgave van jouw dag. We zijn gevestigd in Breda maar fotograferen huwelijken over heel de wereld.

Klik hier voor onze standaardtarieven. Ontvang meer informatie of een offerte via info@artstudio23.com of Whatsapp 0650578372. Een kennismakingsgeprek is gratis en kan ook plaatsvinden in de avonduren en op zaterdag.