Bos- en Natuurfotografie workshop

natuurfotografie workshop Mastbos

ZIEN in het Mastbos Breda

Tijdens de drie uur durende workshop geeft vakfotograaf Hans van Nunen veel fotografie tips en tricks. Je leert mooie composities zien, en maken. De fotowandeling neemt je mee door de Brabantse natuur, via een mooie route in het Mastbos.

ZIEN Anders Kijken is een activiteit die doorwerkt in het brein door het ontstaan van innerlijke positieve energie. Het is goed om in de natuur te wandelen, het kalmeert je brein en reduceert stress. Een statief meenemen hoeft niet, maar mag wel. Ook bij regen gaat de workshop door.

natuurfotografie workshop Mastbos

De groep is maximaal 20 personen groot, leeftijd 13-88. We lopen niet snel, route is in totaal zo'n 5 tot 6 kilometer en we komen ook door minder goed begaanbaar gebied. Bij grotere groepen gaat een extra fotograaf van Artstudio23 mee.

Een fotowandeling is een leuke activiteit als bedrijfs/teamuitje. Na toesturen van de beste foto per persoon kiezen we graag een top drie, incl. feedback op de resultaten. Veel van de deelnemers delen na afloop hun beste foto's met onze Facebook pagina.

natuurfotografie workshop Mastbos

Er is ook de twee uur durende ZIEN Anders Kijken fotografie workshop in de binnenstad. Ook buiten Breda kun je een inspirerende fotografie workshop ZIEN in stad, dorp of natuur boeken via Artstudio23.

Een goede foto maken gaat tijdens deze workshop heel gemakkelijk. Visueel gehandicapten welkom! De fotografie workshop is geschikt voor iedere camera, ook met een smartphone kun je meedoen. €39/29 p.p. Eigen datum kiezen: €350. Groep van max. 20 personen. Opgeven/info: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.

Kortingsprijs voor nieuwsbrieflezers en (oud)cursisten.


BOS- EN NATUURFOTOGRAFIE WORKSHOP