Anders Kijken in Parijs

Workshop Anders Kijken in Parijs

Inspiratie weekend

Fotogeniek en magnifiek! In Parijs kun je de mooiste plaatjes vinden, als je maar weet waar je moet kijken. De fotografie workshop ZIEN Anders Kijken in Parijs neemt je mee naar bijzondere plekken van Parijs.

In de straatjes rondom de Sacré Coeur is het altijd leuk om bijzondere details te spotten. De mensen, de winkeltjes, de cafés, druk maar gezellig. We starten bij de kathedraal met het mooiste uitzicht van Parijs en nemen daarna de metro.

Workshop Anders Kijken in Parijs

We gaan van het mooie, authentieke Montmartre naar het strakke, moderne La Défense. Deze contrasterende omgeving geeft veel inspiratie. Hier oefenen we lijnenspel en hoe betere composities maken in vlakken, kleuren en vormen.

Na de wolkenkrabbers van Parijs nemen we de metro naar de Eiffeltoren en wachten we daar op het blauwe uur. Het magische moment wanneer de lampen aangaan blijft bijzonder. Het is altijd weer een verrassing welke kleur de toren 's avonds heeft!

Workshop Anders Kijken in Parijs

Een weekend Parijs met Puur Zien is een waardevolle kijkoefening die je leert ZIEN, Anders Kijken. Voor de workshop zijn we vier uur samen op pad, lopend en met de metro. Al wandelend en fotograferend ontdek je Parijs met nieuwe ogen met daarnaast voldoende vrije tijd om Parijs zelf verder te ontdekken.

De definitieve workshop tijden zijn afhankelijk van hoe laat de zon ondergaat, bijvoorbeeld 16:30-20:30 uur. Dit is altijd in overleg. De fotowandeling ZIEN Anders Kijken in Parijs is te volgen met 1 tot 7 personen. Na afloop bespreken we in Nederland je beste foto's.

FOTOGRAFIE WORKSHOP PARIJS

De workshop wordt gegeven voor de vaste prijs van €350 incl. BTW. Datum en tijd in overleg, 1 tot 7 deelnemers. Kaartjes voor de Thalys koop je het beste vier maanden voor de datum van de workshop, dan is de prijs nog €35 p.p. enkele reis. Voor het hotel is een kortingslink beschikbaar.

Meer informatie/offerte: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.