Anders Kijken in Parijs

Workshop Anders Kijken in Parijs

Fotogeniek en magnifiek! In Parijs kun je de mooiste plaatjes vinden, als je maar weet waar je moet kijken. De fotografie workshop ZIEN Anders Kijken in Parijs neemt je mee naar bijzondere plekken van Parijs.

In de straatjes rondom de Sacré Coeur is het altijd leuk om bijzondere details te spotten. De mensen, de winkeltjes, de cafés, druk maar gezellig. We starten bij de kathedraal met het mooiste uitzicht van Parijs en nemen daarna de metro.

Workshop Anders Kijken in Parijs

We gaan van het mooie, authentieke Montmartre naar het strakke, moderne La Défense. Hier oefenen we lijnenspel en hoe betere composities maken in vlakken, kleuren en vormen. Juist hier kun je mindfulness fotografie perfect oefenen.

Na de wolkenkrabbers van Parijs nemen we de metro naar de Eiffeltoren en wachten we daar op het blauwe uur. Het magische moment wanneer de lampen aangaan blijft bijzonder. Het is altijd weer een verrassing welke kleur de toren 's avonds heeft!

Workshop Anders Kijken in Parijs

Deze halve dag fotografie workshop is ook leuk voor niet-fotograferende partner of vriend/in. Ook kinderen geïnteresseerd in fotograferen zijn welkom, meedoen kan al met een smartphone. Vanaf twee personen exclusief reis- en verblijfkosten.

Het klopt dat je de lichtshow van de Eiffeltoren officieel niet mag fotograferen vanwege het copyright, maar de 'gewone' verlichting en de toren zelf is geen probleem. Bovendien focussen wij op details en bijzonderheden, en maken niet alleen maar ansichtkaart foto's.


FOTOGRAFIE WORKSHOP PARIJS

Evt. treintickets (Thalys) koop je het beste vier maanden voor de datum van de workshop, dan is de prijs nog €35 p.p. enkele reis. Mocht je het moeilijk vinden de reis te organiseren, dan helpt Artstudio23 je graag met je ticket en hotelkamer boeken.

Voorwaarde is het vooruitbetalen van de gehele reis, zorg zelf voor een annuleringsverzekering.

  • Zakelijke factuur mogelijk, evenals zakelijke groepsreis inclusief coaching.
  • Naast Parijs gaan we ook naar Londen, Antwerpen en andere bestemmingen.
  • Artstudio23 organiseert ook meerdaagse fotoreizen naar New York en Bali.

Meer informatie/offerte: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.