ZIEN Anders Kijken in Breda

Workshop Zien

BELEEF JE STAD MET ANDERE OGEN

Professioneel fotograaf Hans van Nunen geeft de kleine groep lopend langs een leuke route veel tips en tricks om te fotograferen.

De workshop ZIEN Anders Kijken is geschikt voor iedere camera. Ook met een smartphone kun je meedoen. Je leert de mooiste composities zien, en maken.

Workshop Zien

De fotowandeling duurt twee uur en neemt je mee langs allerlei bekende en onbekende plekken in de binnenstad.

'Ik loop hier dagelijks langs, maar zo heb ik mijn stad nog nooit gezien'

Workshop Zien

FOTOGRAFIE WORKSHOP of cursus

Een goede foto maken is tijdens deze workshop heel gemakkelijk. Wil je manueel beter leren fotograferen met je nieuwe camera, dan is de fotocursus met praktische lessen in fotografie techniek een betere optie.

Tijdens de fotowandeling ligt de nadruk op het zien, hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. Door de verrassende blik van de fotograaf, leer je tijdens een mooie route de stad met andere ogen zien.

INSCHRIJVEN

Workshop Zien Breda
Zien Anders Kijken

Vrijdag 29 oktober

10:00-12:00

€25

Workshop Zien

Stadswandeling Breda

Privé workshop

De ZIEN Anders Kijken fotowandeling is ook als privéles is mogelijk, de photo walk als 1-op-1 masterclass duurt 1,5 uur en kost €149, een privé stadswandeling van 2 uur kost €199.

Leukste bedrijfsuitje in Breda

De ZIEN Anders Kijken stadswandeling van twee uur is ook te boeken met eigen groep 2-20 personen. Perfect als creatief personeelsuitje voor je team of als laagdrempelige, fun familiedag activiteit.

Fotografiekennis is niet nodig, meedoen kan al met smartphone. Ook buiten Breda mogelijk (+ reiskosten). Datum en locatie in overleg, €125 per uur.

Meer informatie/offerte: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578372.