ZIEN Anders Kijken in Breda

Workshop Zien

BELEEF JE STAD MET ANDERE OGEN

Lopend vanaf het verzamelpunt geeft professioneel fotograaf Hans van Nunen al meteen tips en tricks. De groep is maximaal 20 personen groot en de fotografie workshop ZIEN Anders Kijken is geschikt voor iedere camera.

Ook met een smartphone kun je meedoen. Je leert mooie composities zien, en maken. De fotowandeling duurt twee uur en neemt je mee langs allerlei bekende en onbekende plekken in de binnenstad.

Een goede foto maken is tijdens deze workshop heel gemakkelijk. Hans legt goed en duidelijk uit waarom een foto beter wordt en geeft advies over camera instellingen. Wil je manueel leren fotograferen met je nieuwe camera, dan is de fotocursus een betere optie.

Workshop Zien

Tijdens de workshop ligt de nadruk op het zien, hoe lijnen, vlakken, kleuren en het licht toe te passen op je foto. Door Hans' verrassende blik, leer je de stad met andere ogen zien. Veel van de deelnemers delen daarna hun beste foto's met onze Facebook pagina, waar inmiddels al 10 albums te vinden zijn met de resultaten alsook 'making of' foto's.

Ik loop hier dagelijks langs, maar zo had ik mijn stad nog nooit gezien

Ouders met kinderen van 7-12 jaar zijn van harte welkom, mits de kinderen een camera of telefoon hebben om zelf mee te kunnen fotograferen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen alleen de workshop volgen. Visueel gehandicapten welkom! Mede door de uitleg van Hans maakten zij in het verleden al eens de beste foto van de groep.

Ook buiten Breda gaf Artstudio23 al menig fotowandeling, van Den Haag tot Friesland, overal in Nederland kun je je laten inspireren door de fotografie workshop ZIEN en ga je je stad of dorp met andere ogen bekijken.

Workshop Zien

FOTOGRAFIE WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Een fotowandeling is een leuke activiteit als bedrijfs/teamuitje. Kies een eigen datum, ook het bedrijf of de omgeving is onderdeel te maken van de route. Na toesturen van de beste foto per persoon kiezen we graag een top drie, incl. feedback op de resultaten.

ZIEN Anders Kijken is een activiteit die doorwerkt in het brein door het ontstaan van innerlijke positieve energie. Life coach en fotograaf Melanie E. Rijkers ontwikkelde de fotowandeling in mindful fotograferen, PUUR ZIEN. Ze stond hiermee o.a. op de Social Media Week in Rotterdam en bij de San Francisco Writers Conference.

Opgeven/info: info@artstudio23.com of bel/Whatsapp 0650578414.

Kortingsprijs voor nieuwsbrieflezers en (oud)cursisten. Prijzen excl. reiskosten buiten Breda. Maximaal 20 personen per groep.

Dank voor de uitleg, ik heb weer heel wat leuke nieuwe inzichten opgedaan