Zwangerschap en Geboorte

‘Ik ben nog steeds supertrots op de bijzondere foto's van mijn buik.’


Buik- en Baby Fotografie

Een van de meest bijzondere periodes in je leven is het zwanger zijn. Artstudio23 is gespecialiseerd in het fotograferen van bolle buiken. Niets zo mooi als een zwangere vrouw. Vakmanschap zoals de juiste houding en belichting zorgt ervoor dat jouw vormen perfect uitkomen.

De fotograaf is een meester met licht en maakt van elke buik een kunstwerk. Naakt poseren is niet verplicht, dit maakt de foto's wel meer puur. Uiteraard kun je ook in kleding poseren, en gaan partner en/of kind(eren) ook op de foto.

De fotosessie duurt 1 tot 1,5 uur, tegen meerdere achtergronden. De meest gekozen sessie is de reportage met 10 foto's HR voor €199 Excl. Kom je binnen een jaar terug met baby en/of hele familie, dan krijg je €50 korting op de tweede sessie.

LIFESTYLE, BELOVED EN MOMENT DESIGN

Fotoreportage op locatie, waarbij Artstudio23 de liefdevolle emotie en fijne sfeer van het samenzijn vastlegt. Geschikt voor stellen, gezinnen en grote groepen/familie foto's. De meest gekozen sessie op locatie is de reportage met alle foto's HR voor €398 excl.

• Geboorte fotografie (fotograaf aanwezig bij de bevalling)

• Geboortekaartje, creatieve foto van baby of buik

• Babyshower Lifestyle Fotografie

• Moment Design Baby's eerste jaar

• Beloved Baby

Artstudio23 heeft meer dan 20 jaar ervaring met de pasgeboren baby aan huis of in het ziekenhuis fotograferen en werkt ook hier zoveel mogelijk met pure fotografie.

Artstudo23 complete prijslijst. Meer informatie of een afspraak maken? info@artstudio23.com of Whatsapp/bel 0650578372. Een fotosessie is ook op zondag mogelijk.


Zwangere buikfotografie