Zwangerschap en Geboorte

Buik- en Baby Fotografie

Een van de meest bijzondere periodes in je leven is het zwanger zijn. Artstudio23 is gespecialiseerd in het fotograferen van bolle buiken. Niets zo mooi als een zwangere vrouw. Vakmanschap en de juiste belichting zorgen ervoor dat vormen perfect uitkomen. De fotograaf is een meester met licht en maakt van jouw buik een kunstwerk. Naakt poseren is niet verplicht, maar maakt de foto's wel meer puur.

De meest gekozen fotoserie is die met 10 digitale bestanden op hoge resolutie, zelf uit te kiezen uit de serie van ca. 75 foto's. Deze serie maken we in 1 tot 1,5 uur, tegen meerdere achtergronden. Uiteraard kun je ook gekleed op de foto, en maken we er ook een aantal met je partner en/of je andere kind(eren). Kosten: €240,79.

Extra's

Vraag naar een vrijblijvende offerte voor geboorte fotografie (fotograaf aanwezig bij de bevalling) of het verzorgen van het geboortekaartje met een foto, incl. ontwerp. De pasgeboren baby thuis fotograferen is geen probleem, en desgewenst kan het ook in het ziekenhuis. We werken ook hier zoveel mogelijk met pure fotografie.

Kom je binnen een jaar terug met je baby en/of hele familie, dan krijg je €50 korting op deze fotosessie. Al onze prijzen vind je hier, meer weten? info@artstudio23.com of via het contactformulier.