Opdrachten

Rabobank

Zakelijke architectuur en bedrijfsfotografie

Bedrijven hebben baat bij goede foto's, op het internet maar ook in zakelijk drukwerk. Foto specialisten Hans en Melanie verzorgen vakkundig alle fotografie met zakelijke doeleinden. Desgewenst kan social media expert Melanie een gedeelte van uw social media verzorgen, incl. het plaatsen van berichten en het schrijven van teksten (Branded Content).

Zakelijke architectuur en bedrijfsfotografie bieden wij aan op basis van een voordelig uurtarief, het beheer van social media gaat per pakket. Ook het maken van profielfoto's behoort tot de mogelijkheden, desgewenst op locatie. U kunt desgewenst een combinatie maken van een bedrijfsreportage met profielfoto's. Ook voor product en reclame fotografie bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag naar een offerte op maat via info@artstudio23.com of via het contactformulier.
Of kijk hier voor de prijslijst.

Fotografie als actie moment op event

Trash The Dress, Red-On-Red (Redhead Days), en 'Zoveel mogelijk bolle buiken op 1 foto' zijn voorbeelden van culturele evenementen waarbij fotografie en het samen plezier hebben de hoofdrol spelen. Tijdens dit soort events spat de lol er van af ervaren de deelnemers een grote dosis positieve energie. Blije gezichten en mooie plaatjes, wat wil een mens nog meer?

Een cultureel foto event kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een actie voor het goede doel, maar kan ook ingezet worden om een bijzonder beeld te creëren voor bedrijf of instelling.

Artstudio23 is op projectbasis in te huren voor het (mede) bedenken en opzetten van evenementen en marketing concepten. Een uurtje samen brainstormen kan al een waardevolle toevoeging zijn. Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave of kennismakingsgesprek via info@artstudio23.com of via het contactformulier.