Rabobank

Artstudio23 inspireert klant en personeel

Bedrijven hebben baat bij goede foto's, op het internet en in zakelijk drukwerk. Artstudio23 staat bekend om goede profielfoto's. Het is ook mogelijk deze op locatie (in bedrijf) te maken. Meest gekozen: een bedrijfsreportage samen met profielfoto's van het team.

Website, architectuur en bedrijfsfotografie bieden wij aan op basis van een vast uurtarief, of kies voor een voordelig pakket van 10 of het pakket met alle foto's. Vraag naar een offerte op maat via info@artstudio23.com.

Van den Corput Breda

All Office van den Corput

HET VERHAAL VAN DE DAG

Artstudio23 is op projectbasis in te huren voor co-creatie en het opzetten van evenementen en marketing concepten. Foto specialist Melanie helpt bij personal branding en verbeelding van nieuwe ideeën.

Visual Consultancy: nieuwe energie en inzichten creëren. Design thinking met foto's, gekoppeld aan social media strategie. Beelden die het verhaal van de dag vertellen en de klant laat beleven waar een merk voor staat.

Vraag om een kennismakingsgesprek of meer informatie via info@artstudio23.com.

Puur Zien fotografie workshop

Puur Zien

Met fotografie als middel zorgt Artstudio23 met de workshop Puur Zien in enkele bijeenkomsten al voor meer vitaliteit op de werkvloer. De masterclass is speciaal voor bedrijven die hun medewerkers willen inspireren, prikkelen en laten groeien.

Je bewust worden van het moment, improductiviteit omzetten in creativiteit en anders denken. De resultaten kunnen gebruikt worden in een Appreciative Inquiry traject of als beeldbank voor je merk. Door te leren 'in het moment te zijn' verminderen stress en depressieve gevoelens, kan een burn-out worden voorkomen.

Medewerkers en teams leren bewuste keuzes maken die tot betere uitkomsten leiden: voor hun eigen gezondheid, voor hun collega's en voor de klant. De Puur Zien masterclass is een effectieve manier om psychologisch kapitaal op te bouwen, zoals veerkracht, zelfvertrouwen en optimisme.

70 tot 80% van de deelnemers:

  • heeft minder last van stress en negatieve gedachten;
  • signaleert stress sneller en kan er dan ook wat aan doen;
  • krijgt een betere communicatie met collega's;
  • is zelfbewuster en vitaler;
  • heeft meer focus, is creatiever en kan beter presteren.

De Puur Zien Masterclass is er vanaf €380. Meer informatie of offerte?

Mail: info@artstudio23.com of Bel/Whatsapp 0650578414

Opdrachtgevers

Klanten Artstudio23