Rabobank

Artstudio23 inspireert klant en personeel

Artstudio23 is op projectbasis in te huren voor co-creatie en het opzetten van evenementen en marketing concepten. Inspirerende beelden die het verhaal van de dag vertellen en de klant laat beleven waar een merk voor staat.

  • Visual Consultancy: verbeelding van nieuwe ideeën.
  • Design thinking met foto's, gekoppeld aan een Appreciative Inquiry traject creëert nieuwe energie en inzichten.
  • De resultaten kunnen gebruikt worden als beeldbank voor je merk.
Van den Corput Breda

All Office van den Corput

Co-creatie en werkgeluk

Bedrijven hebben baat bij goede foto's, op het internet en in zakelijk drukwerk. Artstudio23 staat bekend om goede profielfoto's. Het is ook mogelijk deze op locatie (in bedrijf) te maken. Meest gekozen: een bedrijfsreportage samen met profielfoto's van het team.

Website, architectuur en bedrijfsfotografie bieden wij aan op basis van een vast uurtarief, of kies voor een voordelig pakket van 10 of met alle foto's. Vraag naar een offerte op maat via info@artstudio23.com.

Puur Zien fotografie workshop

HET FACILITEREN VAN PERSOONLIJKE GROEI OF VERANDERING

Met goede en inspirerende coaching leer je te reageren op zaken in je leven die je bezig of misschien zelfs wakker houden. Positief-actief aan het werk zijn sterkt je. Grote veranderingen kun je makkelijker aan, moeilijke gebeurtenissen een plaats geven.

Soms ervaren teams dat ze dingen kunnen, willen en gaan doen die ze voor een coaching traject niet voor mogelijk hielden.

‘Ik leerde dat ik het zelf was, die mijn ontwikkeling tegenhield.’

Puur Zien maakt gebruik van Appreciative Inquiry gecombineerd met de kracht van Anders Kijken tijdens een Puur Zien Photo Walk. Al met 1-2 bijeenkomsten/workshops kan er binnen een team een mindset verandering plaatsvinden met de focus op het goede. Werkgeluk en stressrelief binnen handbereik met Puur Zien Zakelijke Coaching.

Meer informatie via info@artstudio23.com of Bel/Whatsapp 0650578372

Opdrachtgevers

Klanten Artstudio23
Breda website fotografie
De Werkplaats Spoorzone Tilburg
Hagelslag of Vlokken Truus de Boer
Hout Staalmeesters
Artstudio23 Magazine covers
Marianne Naerebout